Aktiviteter · Oversigt over hjemmesiden

 

Velkommen til forårssæsonen 2019

Nedenfor kan du få nærmere oplysninger om de hold vi udbyder.

For tilmelding:

Klik på dankortikonet ved den enkelte aktivitet eller gå ind på ugens aktiviteter ude til venstre under Idræt og motion- feltet. Scrol ned til det ønskede hold og tryk på tilmeld ikonet. Derefter bliver du guidet videre. 

 Det en god ide at medbringe vand og et håndklæde til timerne. Desuden anbefaler vi gode indesko fx fitnesssko eller løbesko. Påklædningen efter eget valg, men T- shirt og shorts eller fitnesstøj/løbetøj er en god ide.

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Step toning - niveau 1

  

Obs: Der er ikke træning i uge 42 i denne sæson


Aktivitetslokalet i Ry Hallerne

Onsdage kl. 19.00- 20.30

Sæson: 28. August 2019 - 11. December 2019

Pris: 600 kr.

Tilmelding ved klik på Dankort:

 


Holdbeskrivelse:

Du har lyst til at få pulsen op og masser af sved på panden, mens du bliver udfordret koreografisk. Du behøver ikke være superstepper fra start, når du bare har lysten til at lære og have det sjovt imens. Efter ca 45 minutter på bænken træner vi styrke/stram op og afslutter med udstrækning/afspænding

 


 

Corefitness


Obs: der er ikke træning i uge 42 


Aktivitetslokalet i Ry Hallerne

Tirsdage kl. 19.30 - 20.30

Sæson: 27. August 2019 - 10. December 2019

Pris 560 kr.

Tilmelding ved klik på Dankort:

 

Holdbeskrivelse: 

Der er absolut ingen dans/aerobic på dette hold. Der bliver lagt vægt på simple og effektive øvelser for bedre koordination, kondition, styrke og smidighed. Nogle gange bruger vi kun kroppen som redskab, andre gange arbejder vi med fx en bold eller elastikker. Alle kan være med på sit eget niveau, men vær klar på, at blive udfordret og få sved på panden. Velegnet til både mænd og kvinder.